Image Alt

Közös alkotás baráti társaságoknak

Szülinap, lánybúcsú, közös baráti hétvége?

Ha egy igazán kreatív közös programot szeretnétek, az alkotó workshop garantáltan felejthetetlen élmény lesz, hiszen a végeredmény is mindig emlékeztet majd az együtt töltött időre. A szárazvirág workshop szuper program lehet egy leánybúcsú, születésnap bevezető programjának. Jó lehetőséget kínál, hogy akik még nem találkoztak egymással megismerkedjenek, játékosan hangolódjanak a közös alkotás által.

Rengeteg féle alapanyagot biztosítunk a társaságok számára, amiből teljesen egyedi dekorációkat készíthetnek el és ami a saját stílusukat jellemzi.

A lehetőségek

Alkotás barátokkal, önállóan

Kérjetek egyedi ajánlatot meglévő boxainkra, amiket több extra alapanyaggal és pontos intsrukciókkal együtt postázunk nektek.

Alkotás művészet-terapeuta koordinátorral

Minden szükséges alapanyagot és kiegészítőt a helyszínre szállítunk, majd az alkotás végén elszállítjuk azokat. Mindössze egy nagyobb asztalra lesz szükség. Művészetterapeuta koordinátorunk segít levezetni az alkotást, hasznos tippeket ad, és igény esetén az alkotás közben játékos feladatokat is adhat a résztvevőknek, hogy ezáltal jobban megismerjék egymást a jelenlévők, jobb hangulatban teljen a közös program.

Budapesten hangulatos helyszínt is tudunk biztosítani a közös alkotáshoz. Igény esetén hangulatos dekorációval, ropogtatnivalóval, pezsgővel.

A workshopok hossza: kb. 2-3 óra tematikától függően

Itt megnézheted, hogy miket készíthettek el: MEGNÉZEM

Kérd egyedi ajánlatunkat!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és felvesszük veled a kapcsolatot.

   

   

  © 2020 – dekorinbox.hu

  Cservég Marcell EV

  Adószám: 56724190-1-41

   

  ÁSZFAdatkezelés